Activitatea firmei, desfasurata prin intermediul punctelor de lucru situate in intreaga tara este structurata pe mai multe domenii de activitate:

> Antreprenoriat General

Antreprenoriatul general oferit de Collina Development dezvolta cel mai simplu mod de contractare a proiectului dumneavoastra, noi asiguram administrarea investitiei dumneavoastra, urmarirea proiectarii si a executiei prin personal calificat si autorizat, dispunem de flexibilitatea si adaptarea solutiilor la resursele financiare, materiale si umane.

slide5-0


> Consultanta si Proiectare

Cu detaliile si principiile dumneavoastra, echipele de specialisti si proiectanti, impreuna cu partenerii internationali, se angajeaza sa conceapa, proiecteze, dezvolte si sa finalizeze cu succes orice provocare oferita de proiectele si lucrarile dumneavoastra.

Arhitectura

Collina Development integreaza toate tipurile de servicii ce tin de domeniul proiectarii de constructii pentru a va oferi un raspuns unitar la cerintele dumneavoastra.
Actul proiectarii este structural pe cinci directii principale: calitate arhitecturala si tehnica, flexibilitate in variantele de raspuns, adaptare la cerintele clientului, operativitate si alocare inteligenta a resurselor prin partenerii sai.

slide4-0


> Executie

Collina Development asigura toate resursele necesare pentru o buna executare pentru toate tipurile de amenajare prin partenerii sai.

Amenajari interioare si exterioare

Oferim solutii Indiferent daca doriti sa dati o noua infatisare actualei locuinte, spatiului de prezentare sau biroului sau doar sa realizati un mobilier personalizat, Collina Development va poate oferi servicii de amenajari, decoratiuni interioare, design de mobilier sau design de obiect.

Instalatii Termice

Cu o experienta in domeniul instalatiilor termice, compania noastra prin intermediul colaboratorilor nostri va ofera servicii de proiectare, dezvoltare, montare, finalizare la aproape toate tehnologiile termice disponibile. Ne mandrim cu partenerii nostri in domeniu care ne asigura cele mai noi materiale si tehnologii existente pe piata.

Instalatii Sanitare

Intotdeauna in pas cu moda, Collina Development face eforturi pentru montarea si proiectarea celor mai exigente dar si eficiente instalatii sanitare prin partenerii sai. Experienta acumulata in dezvolarea unor proiecte comerciale de success (restaurante, apartamente, centre comerciale etc.) ne recomanda in acest domeniu.

Instalatii Electrice

Aceeasi atentie oferim si catre domeniul instalatiilor electrice, echipele calificate proiecteaza si executa toate proiectele electrice.(cablare,curenti slabi,tablouri electrice etc.).Prin intermediul partenerilor nostri, implementam constant imbunatatirea standardelor de calitate