Collina Development este o societate de constructii cu sediul in Bucuresti, managementul societatii fiind orientat in permanenta spre cerintele pietei.Obiectivul companiei este acela de a asigura servicii de calitate in vederea indeplinirii cerintelor beneficiarilor nostri si realizarea cu succes si la timp a proiectelor utilizand cele mai noi tehnologii si cele mai bune materiale.

Atitudinea deschisa, cooperanta, onesta fata de clienti, furnizori si subcontractori, indeplinirea cu succes a sarcinilor si a angajamentelor asumate, precum si promptitudinea in a raspunde diverselor probleme aparute in timpul derularii activitatilor de executie, sunt realitati ce ne-au consolidat pozitia si renumele pe piata romaneasca.

despre-noi-colina1

Avantajele incheierii unui parteneriat cu noi:
  • Mentinerea calitatii lucrarilor;
  • Respectarea termenelor de executie;
  • Garantia oferita lucrarilor;
  • Raspundere prompta la intampinarea oricarei situatii;
  • Flexibilitatea de a ne incadra in toate bugetele rezonabile;
  • Servicii prompte dupa executie si interventii rapide;
  • Confidentialitate.

Doriti sa construiti, amenajati, renovati sau reabilitati un apartament, o casa, sediu de firma, cladire de birouri?
Firma noastra de constructii va sta la dispozitie in orice moment oferindu-va solutii optime.
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, activand in trecut sub denumirea SC Grup3 Contracting SRL si o multitudine de proiecte duse la bun sfarsit, atat in domeniul office, cat si residential si comercial, va putem oferi o gama variata de lucrari.
Incredere si seriozitate
Collina Development are la dispozitie personalul, infrastructura si logistica necesara indeplinirii proiectului dumneavoastra.
Profesionalism
Experienta acumulata in ultimii 10 ani ne face sa fim constienti ca proiectul dumneavoastra reprezinta urmatoarea noastra lucrare de succes. Collina Development va ajuta sa aduceti proiectul dumneavoastra la bun sfarsit.

Implicare
Pentru noi, succesul este ca dirijarea unei orchestre: construim relatii solide cu clientii nostri si ne asiguram ca avem o imagine de ansamblu asupra proiectelor lor. Succesul nostru se datoreaza combinatiei strategice a creativitatii si a implicarii.
Indiferent de domeniul de aplicare, proiectul dumneavoastra depinde de alegerea companiei potrivite.Implicarea noastra reprezinta cheia colaborarii noastre pentru succesul business-ului dumneavoastra.
Pentru beneficiile clientilor nostri aducem 10 ani de experienta in proiectare, executie si service. Ne asumam responsabilitati chiar si dupa terminarea proiectului. Puncte puternice ale activitatii companiei sunt acoperirea nationala oferita si flexibilitatea ce caracterizeaza intregul proces al construirii.

Faptul ca ne-ati considera un partener pentru proiectul tau inseamna ca pana acum am avut rezultate bune si ca portofoliul nostru ne recomanda.
Viitorul Collina Development depinde de o conducere profesionista care adera la un set de valori si principii. Ele definesc modul in care lucram, in care clientii nostri ne vad, intarind legatura bazata pe increderea lor.

— Why us? —

Making tommorow a better place … cleaner, greener…

.

Start

Collina Development are la dispozitie personalul, infrastructura si logistica necesara

Pentru o oferta personalizata va stam la dispozitie in cel mai scurt timp.

Startul proiectului tau